Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Evalstar Serv va finaliza lucrările la Autogara Beiuș până la sfârșitul lunii

Lucrările la Autogara Beiuș au ajuns la un stadiu fizic de 90%. Potrivit constructorului, amplasamentul va fi gata la sfâșitul lunii august și va fi predat Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor, din subordinea Consiliului Județean Bihor.

În prezent se lucrează la finisajele interioare și exterioare. În interiorul clădirii se montează gresia și faianța, iar în exterior urmează montarea bordurilor și a unor lămpi pentru iluminat. La final va fi montat și pus în funcțiune afișajul electronic cu programul curselor.

Lucrările la Autogara Beiuș au început la jumătatea lunii aprilie. Firma responsabilă de realizarea investiției este SC Evalstar Serv SRL, iar valoarea contractului este de 872.650,60 lei, fără TVA. Termenul de execuție este de 5 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor.

Autogara se construiește pe strada Burgundia Mare și va avea un singur corp de clădire cu o suprafață de aproximativ 110 mp. Aceasta va fi compusă dintr-o sală de așteptare pentru călători cu 24 de locuri, casă de vânzare bilete și abonamente cu birou de mișcare și informare, un spațiu comercial, o zonă de depozitare/ spațiu tehnic și copertine pentru 4 autobuze. Vor fi realizate și amenajări exterioare (bănci, zone verzi, trotuare, semnalizare rutieră, ecrane digitalizate, etc). În total, clădirea și spațiul exterior vor ocupa o suprafață de aproximativ 196 mp.

Total
20
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Consultări publice pe tema Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană la Oradea

Articolul următor

Un fermier din Brașov a fost ales președintele Federației Crescătorilor de Bovine din România

Citește și:
Citeste mai mult

Zilele Floreștiului au fost anulate

Festivalul din cea mai mare comună a României ca număr de locuitori a fost blocat de autoritățile locale…
Zi de Zi știri economice:
Total
20
Share