Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Expoziția Rivulus Dominarum, deodată cu festivalul castanelor

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) a decis să modifice perioada de desfășurare a manifestării expoziționale din Baia Mare și să o reprogrameze pentru intervalul 24-26 septembrie, odată cu tradiționala sărbătoare a comunității băimărene.

CCIM a declanșat înscrierile pentru expoziția de bunuri de larg consum Rivulus Dominarum care va avea loc la Sala Polivalentă Lascăr Pană, în același timp cu Festivalul Castane. Derularea  ediției din acest an se va face cu respectarea măsurilor impuse de către autorități pentru prevenirea contaminării cu coronavirus şi asigurarea desfăşurării evenimentelor cu public în condiţii de siguranţă sanitară.

”Credem că în perioade de incertitudini, cum este și cea prin care trecem acum, sprjinirea mediului economic ca principal generator de avuție ar trebui să fie, mai mult ca oricând, obiectivul nostru general.

La nivel regional încercăm să ne aducem aportul la realizarea acestui obiectiv inclusiv prin organizarea ediției din acest an a expoziției. Ca și în anii anteriori, acest eveniment va oferi expozanților participanți oportunitatea de interacțiune directă cu potențiali clienți și parteneri”, a spus Florentin – Nicolae Tuș, președinte CCIM.

 

Total
12
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O cultură profitabilă începe cu o sămânță tratată cu Ympact®

Articolul următor

Începe instalarea celor 16 stații de reîncărcare a vehiculelor electrice la Oradea

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
12
Share