Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brick va avea trei magazine în Ardeal

Brandul românesc de magazine de bricolaj, home improvement și proiecte do-it-yourself va da în funcțiune magazine centrale, în locații aflate la îndemână, în orașele Oradea, Satu Mare sau Cluj-Napoca.

Compania din Constanța a anunțat dezvoltarea unei noi platforme online în parteneriat cu Orange Business Services. Noua platformă va fi dezvoltată în următoarele trei luni ale anului și va fi una custom-made, cu stocuri actualizate în timp real. Din acest an, Brick România va deschide primele sale centre regionale în zonele localităților mai mici din țară.

În apropierea fiecărui oraș mare în care se va deschide un magazin, compania vrea să înființeze și centre regionale pentru locuitorii din zonele limitrofe sau rurale din județ, ca parte din strategia de dezvoltare și extindere a business-ului. După inaugurarea Brick Ovidiu, cu o investiție de 4 milioane de euro, compania se află în negocieri pentru deschiderea unor centre regionale la Ghimbav și Câmpina.

„În zonele mai îndepărtate de orașele mari clienții nu au la dispoziție locații la care pot ajunge ușor pentru a se aproviziona cu produse pentru amenajarea și întreținerea locuinței, fiind nevoiți să parcurgă distanțe mai mari pentru astfel de achiziții.

Ne-am propus ca încă din acest an, special pentru oamenii aflați la confluențele localităților mici, să deschidem centre regionale care să servească nevoilor acestora și să îi scutească de drumurile anevoioase și consumatoare de timp către retail park-urile clasice”, a precizat directorul executiv Oana Nechita.

Brick România este un furnizor de produse universale folosite pentru construirea, întreținerea, amenajarea sau decorarea locuinței, cu un portofoliu de 60.000 de articole, din 15 domenii, și 300 de angajați. Principalii competitori în țară sunt Dedeman, Leroy Merlin, Hornbach, Brico Depot.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Patru centre de colectare a deșeurilor în Bihor: în Aleșd, Beiuș, Marghita și Salonta

Articolul următor

Parcul Industrial Tileagd caută investitori

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share