Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcul Industrial Tileagd caută investitori

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) a lansat procedura de licitație deschisă pentru ocuparea a două parcele din Parcul Industrial Tileagd. Terenurile disponibile au o suprafață de 2.458 mp, respectiv 3.080 mp, și sunt destinate construirii halelor sau clădirilor pentru activități de producție sau servicii.

Perioada de depunere a ofertelor este 23 august – 13 septembrie. Potrivit anunțului publicat de ADLO, durata maximă a dreptului de folosință a loturilor este de 25 de ani de la data semnării contractului. Redevența minimă, ca bază de pornire a licitației, este de 4 euro/mp/25 ani pentru Industria Prelucrătoare și de 4,5 euro/mp/25 ani pentru Servicii, fără TVA.

Parcul Industrial Tileagd este situat la aproximativ 20 de kilometri de Municipiul Oradea și la 37 de km de granița cu Ungaria, cu acces direct la Drumul European E60, având o suprafață totală de peste 9,2 hectare.

Investitorii vor avea la dispoziție, în total, 9 loturi de teren având dimensiuni cuprinse între 2.434 mp – 21.030 mp, alimentare cu apă, canalizare menajeră și pluvială, 2 stații de autobuz și 62 de locuri de parcare, energie electrică, sistem modern de iluminat stradal și perimetral și monitorizare video 24/7 a parcului industrial.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Brick va avea trei magazine în Ardeal

Articolul următor

Speedwell a demarat lucrările de construcție pentru clădirea 2 din proiectul rezidențial THE IVY

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share