Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Speedwell a demarat lucrările de construcție pentru clădirea 2 din proiectul rezidențial THE IVY

Au început lucrările de construcție pentru clădirea 2 THE IVY, parte din faza 1 a proiectului, dezvoltat de Speedwell pe strada Jandarmeriei. Prima fază a ansamblului cuprinde 2 clădiri și un total de 228 de apartamente.

După atingerea pragului de vânzări de 75% pentru apartamentele din Clădirea 1, Speedwell a demarat lucrările de construcție pentru cea de-a doua clădire, parte din THE IVY – Faza 1.

Proiectul THE IVY beneficiază de o locație excelentă, fiind situat pe Strada Jandarmeriei. Acesta va include un total de 800 apartamente. Cu un regim de înălțime de P + 6 și un design modern, ansamblul oferă numeroase avantaje viitorilor rezidenți. Aceștia vor putea alege dintre o varietate de unități rezidențiale spațioase, de la studiouri, până la apartamente de 2, 3 și 4 camere, dar și penthouse-uri.

Conceput pentru un stil de viață modern, THE IVY oferă facilități precum restaurant, grădiniță, club de fitness cu piscină și magazin de proximitate. Proiectul este locul potrivit pentru crearea și dezvoltarea organică a unei comunități. Astfel, include alei pietonale, piste de bicicletă, o curte interioară cu grădină și alte zone comune.

Ansamblul constă în 10 clădiri construite în patru faze. Mai mult, conceptul THE IVY a fost creat pentru a obține o certificare BREEAM Excellent și vine în sprijinul stării de bine și sănătății locuitorilor prin clădiri sustenabile și protejarea resurselor naturale. Sustenabilitatea este unul dintre obiectivele principale ale companiei Speedwell și un angajament luat prin fiecare proiect dezvoltat.

THE IVY face parte dintr-un ansamblu de tip mixed-use, având în vedere dezvoltarea proiectului de spații de birouri clasa A, MIRO, la o distanță de câteva minute de mers pe jos de proiectul rezidențial. Acest lucru de datorează faptului că Speedwell își construiește proiectele având la bază conceptul Transit Oriented Development, pentru a crea un echilibru mai bun între viața personală și cea profesională, dar și o calitate mai mare a vieții.

“În timp ce prima clădire deja a căpătat contur, suntem bucuroși să anunțăm începerea lucrărilor de construcție pentru cea de-a doua clădire, cu un nou stoc de apartamente disponibil pentru clienții noștri. Faptul că am atins pragul de vânzări de 75%, pentru apartamentele din Clădirea 1, este un alt motiv de bucurie. Ne bucură să vedem că proiectele noastre sunt primite cu entuziasm de viitorii rezidenți și așteptăm cu nerăbdare momentul în care THE IVY va prinde viață și va deveni un loc în care o nouă comunitate va beneficia de un stil de viață îmbunătățit.” declară Octavian Matache, Commercial Director la Speedwell.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parcul Industrial Tileagd caută investitori

Articolul următor

CNAIR și-a asigurat finanțarea din bani europeni pentru noul drum de legătură Timișoara - A1

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share