Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

6,7 milioane de euro pentru mutarea Vitacom la Apahida

Dealerul de produse electrice și electronice Vitacom s-a mutat într-un nou centru logistic, după o investiție de 6,7 milioane de euro.

Vitacom Electronics, companie ce se ocupă cu comercializarea produselor și accesoriilor electronice, a anunțat că din iunie centrul logistic activează într-un nou sediu și urmează ca birourile să fie mutate la începutul toamnei. Noul sediu este situat în comuna Apahida, din județul Cluj, și dispune de o suprafață totală de 13.000 mp.

Depozitul are o suprafață utilă de 5.000 mp, iar birourile, de 1.300 mp. Odată cu mutarea în noul sediu, portofoliul de produse va fi extins și orientat către cererile din piață. Dat fiind faptul că dimensiunea noului punct de lucru este mai mare, va fi permisă extinderea business-ului cu actualii colaboratori și cu noi parteneri.

„Decizia de a ne muta într-un nou sediu deoarece aduce numeroase beneficii, atât pentru companie, cât și pentru angajați. A fost îmbunătățită semnificativ viteza de livrare, iar optimizarea proceselor va conduce la un rezultat cost – beneficiu mult mai bun. Erorile de procesare se vor reduce, iar sistemul va fi flexibil și scalabil. Birourile vor fi open space, vom avea săli de meeting și conferințe, zonă de relaxare, dar și program pilot cu privire la modul de lucru”, Aviva Vita, director executiv administrativ.

Vitacom Electronics a fost fondată de omul de afaceri clujean Vasile Andrei Vita. De-a lungul timpului compania a dezvoltat două branduri proprii, Well și Chrome, și a dezvoltat parteneriate cu brandurile Nedis, Maxell, Goobay, Fixpoint, ProsKit, NGS, Trevi, Intellinet, G3Ferrari, Girmi, Stanley, Sandberg.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prima clădire inteligentă din Zalău, reabilitată cu aproape 5 milioane de euro

Articolul următor

„Târgul Corvinilor – Târgul de 500 de ani”, între 26 și 29 august la Lugașu de Jos - Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share