Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prima clădire inteligentă din Zalău, reabilitată cu aproape 5 milioane de euro

Ministrul afacerilor interne, Lucian Bode, a avut o întâlnire de lucru la Prefectura Sălaj, în cadrul căreia a analizat stadiul implementării proiectului vizând creşterea eficienţei energetice a Palatului Administrativ Zalău (PAZ).

“Am vrut astfel să mă asigur că atât reprezentanții beneficiarului de proiect, respectiv Instituția Prefectului Sălaj, cât și antreprenorul, proiectantul, dirigintele de şantier şi arhitectul implicați în proiectul vizând reabilitarea PAZ nu întâmpină probleme în execuția la termen a acestui important obiectiv.

După 40 de ani în care această clădire nu a mai beneficiat de intervenții capitale, lucrările în curs o vor transforma în prima clădire inteligentă din municipiul Zalău”, a precizat Bode. Proiectul a fost demarat în 2018.

Antreprenorul a dat asigurări că se va încadra în termenul contractual de execuție, ceea ce înseamnă că până la finele anului viitor, mai precis la sfârșitul lunii noiembrie 2022, lucrările vor fi finalizate. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Supercom va face legea în salubrizarea Clujului

Articolul următor

6,7 milioane de euro pentru mutarea Vitacom la Apahida

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share