Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Supercom va face legea în salubrizarea Clujului

Operatorul de salubritate Supercom București a câștigat licitația pentru lotul 1 din Cluj, după ce își adjudecase și loturile 2-3, urmând să cumuleze astfel 80 de localități din județ.

Consiliul Județean (CJ) a finalizat, prin intermediul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Eco-Metropolitan Cluj, licitația publică având ca scop delegarea, pentru 10 ani, a serviciilor de colectare și transport al deșeurilor municipale, pe lotul 1. Acest lot cuprinde municipiul Cluj-Napoca, orașul Huedin și 43 de comune din proximitatea lor.

„Este un nou pas înainte, extrem de important, pe care îl facem pentru definitiva soluționare a problemei deșeurilor din județ și pentru un management eficient al acestora. Pentru prima oară în România, la Cluj se vor aplica principiile „plătești pentru cât arunci” și „poluatorul plătește”. Vom face tot ceea ce ține de noi pentru ca activitatea de salubrizare a localităților aferente acestui lot să înceapă în cel mai scurt timp posibil iar calitatea serviciilor să corespundă exigențelor clujenilor”, Alin Tișe, președintele CJ.

În urma derulării procedurii de evaluare a ofertelor depuse, a fost declarată câștigătoare propunerea înaintată de Supercom. Contractul va fi semnat după finalizarea perioadei de contestații.  Lotul 1 cuprinde zona 1 – Cluj-Napoca și 30 de comune, zona 2 – orașul Huedin și 13 comune. Pentru loturile 2 și 3, care reunesc alte 35 de unități administrativ teritoriale din județ, licitația a fost câștigată de același operator, care a început deja să efectueze serviciul de salubrizare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Patru zile de European Music Open la Oradea, în 27, 28, 29 și 31 august

Articolul următor

Prima clădire inteligentă din Zalău, reabilitată cu aproape 5 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share