Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Educație financiară pentru liceeni cu ajutorul ASF, BNR, ARB și MF

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) în parteneriat cu Banca Națională a României (BNR), Ministerul Finanțelor (MF) și Asociația Română a Băncilor (ARB) organizează cea de a doua ediție a programului de educație financiară – FinClub – destinat elevilor de liceu din clasele a X-a – a XII-a, pasionați de piața financiară.

Programul, care va fi derulat sub auspiciile Protocolului Național de Educație Financiară, presupune crearea unui club de educație financiară a cărui activitate se va desfășura sub forma unor întâlniri online bilunare. Tematica întâlnirilor va acoperi subiecte care țin de cunoașterea și aprofundarea noțiunilor și conceptelor financiare.

Înscrierile în cadrul FinClub se pot efectua online, în intervalul 25 august 2021 – 8 septembrie 2021. Formularul de înscriere și Regulamentul clubului pot fi găsite accesând link-ul https://asfromania.ro/edu/fin-club/, precum și pe pagina de Facebook a Autorității de Supraveghere Financiară. Perioada de derulare efectivă a întâlnirilor în cadrul FinClub va avea loc între 16 septembrie 2021 – 22 decembrie 2021 pentru prima sesiune din acest an școlar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cinci creșe noi vor fi construite în cele patru municipii din județul Bihor

Articolul următor

Cannes Yachting Festival 2021 - list of boats on the show

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share