Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Opt localități din Cluj și Sălaj, racordate cu 6 milioane de euro la apă și canal

Compania de Apă Someș (CAS) Cluj a predat amplasamentul în vederea derulării investiției din fonduri europene ce vizează extinderea rețelei de alimentare cu apă în din localitatea Izvoru Crișului.

„Investiția de la Izvoru Crișului este ultima din cadrul acestui contract de lucrări ce vizează orașul Huedin și sistemul Huedin – rural. Începând de luni constructorul va demara execuția propriu-zisă, astfel încât până la finele primului trimestru al anului viitor acest contract să fie integral finalizat”, Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În privința obiectivele ce vor fi realizate pe teritoriul satelor Șaula și Izvorul Crișului, proiectul prevede extinderea conductei de aducțiune pe 1,8 km și extinderea rețelei de distribuție a apei pe 3,1 km. Va fi construit un rezervor de înmagazinare a apei cu o capacitate de 200 mc.

Investiția este parte componentă a contractului de lucrări de 26,9 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, prin care CJ și CAS  extind rețelele de alimentare cu apă și canalizare în orașul Huedin și în alte șapte localități din zonă. Acestea sunt Brăișor și Aluniș (comuna Sâncraiu), Șaula și Izvoru Crișului (comuna Izvoru Crișului), Morlaca (comuna Poieni), Fildu de Jos și Almașu (comuna Almașu, Sălaj).

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministerul Economiei va finanța pârtia olimpică Borșa

Articolul următor

O familie din Alba cere în justiție blocarea lucrărilor din zona Autostrăzii 10

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share