Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Drum turistic spre Parcul Natural Apuseni, modernizat cu 6 milioane de euro

Consiliul Județean (CJ) Cluj va moderniza, cu fonduri europene, un important traseu rutier turistic: DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău.

Instituția a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor de modernizare și reabilitare a DJ 108C Mănăstireni – Călata – Mărgău. Este vizată o porțiune de 23 km.

„E un sector cu o importanţă strategică, reabilitarea şi modernizarea sa urmând a asigura un acces facil, rapid şi în condiţii de siguranţă spre zona turistică Răchiţele – Prislop – Ic Ponor, Parcul Natural Apuseni, Cascada Vălul Miresei Răchiţele şi multe alte obiective turistice” – Alin Tișe, președinte CJ Cluj.

Valoarea estimată a contractului este de 26,3 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată. Finanțarea este asigurată prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și din bugetul forului județean.

Durata maximă de execuție a lucrărilor va fi de 18 luni. Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 27 septembrie, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preț.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Adopția plăților online, cel mai mare efect al pandemiei în industria de asigurări

Articolul următor

Demararea lucrărilor la prima bibliotecă cu piscină, la faza autorizării construcției

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share