Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Familia Căpușan a cumpărat Hotelul Rusca

Deținătorul SunGarden Golf & Spa Resort (SGSPR) a achiziționat de la Societatea de Investiții Financiare Banat Crișana (SIF 1), cu 1,1 milioane de euro, Hotelul Rusca (3*) din Hunedoara.

SIF Hoteluri a anunţat vânzarea hotelului, însă nu a dat detalii cu privire la cumpărător, potrivit ZF. Nicolae Căpuşan a declarat că hotelul a fost redeschis în 16 august și că va trece printr-un proces de renovare care a început încă din a doua zi de la cumpărarea hotelului. Bugetul alocat renovării este de 2 milioane euro.

Proiectul a început cu mici renovări ce au putut fi făcute până acum, iar ulterior există în plan amenajarea unei terase şi a unei piscine pe acoperişul clădirii. Renovarea completă va fi gata într-un an, iar adăugarea facilităţilor va dura trei ani. SIF Hoteluri este holdingul hotelier al SIF 1, fiind listată la Bursa de Valori Bucureşti.

În afara Rusca, portofoliul companiei mai cuprinde hotelurile DoubleTree by Hilton Oradea (4*), Beta Cluj-Napoca (2*), EuroHotel Baia Mare (3*) şi EuroHotel Timişoara (3*). Căpuşan este proprietarul SGSPR, din localitatea clujeană Baciu, însă deţine şi Hotelul Decebal din Băile Herculane în care a investit 5 milioane euro. El mai are o unitate de cazare în Turda, destinată turiştilor care vin la salină.

Înainte de debutul pandemiei, proprietarul SunGarden anunța o investiție în 40 de camere suplimentare, săli de restaurant și de conferință și un teren de golf de dimensiuni mari. Investiția totală în resortul din Baciu urma să ajungă astfel la 15 milioane de euro.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O platformă de agregare a produselor financiare obține o investiție de 180.000 euro

Articolul următor

Antreprenorii români care deţineau magazine fizice au lansat magazine online în pandemie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share