Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O platformă de agregare a produselor financiare obține o investiție de 180.000 euro

O platforma digitală și independentă de agregare completă a produselor financiare, a primit o finanțare de 180.000 euro pentru dezvoltarea și implementarea planului de afaceri. Este vorba de Bankata.ro. Investiția este coordonată de Sparking Capital, în calitate de Lead Investor, în parteneriat cu investitori privați (business angels).

Bankata.ro este platforma digitală care analizează și compară toate produsele bancare disponibile clienților din România. Platforma include în prezent informații și analize despre carduri de credit, conturi de investiții, credite de nevoi personale, credite ipotecare și imobiliare, și urmează să adauge în portofoliu serviciile băncilor digitale și ale platformelor internaționale de plăți.

„Bankata.ro se adresează românilor care doresc o interacțiune digitală cu produsele financiare, prezentate într-un limbaj imparțial și simplu de înțeles, și celor aflați în căutarea unui card de credit, credit ipotecar sau de consum,” potrivit comunicatului. De asemenea, „Bankata.ro oferă celor care își doresc mai mult pentru economiile lor posibilitatea să compare conturi de investiții și să tranzacționeze acțiuni, fonduri mutuale, ETF-uri sau obligațiuni printr-un broker de încredere și cu comisioane avantajoase.

“Scopul nostru este să ajutăm românii să-și construiască portofolii financiare sănătoase prin adopția de produse care se potrivesc cel mai bine nevoilor financiare. Tot procesul de comparare și aplicare are loc din confortul casei, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la mai multe sucursale bancare pentru a găsi oferta potrivită. Noi analizăm beneficiile produselor financiare, dar verificăm și condițiile contractuale pentru a ne asigura că toți clienții noștri primesc toate informațiile de care au nevoie pentru a lua cea mai bună decizie,” a declarat Diana Seredenciuc, CEO Bankata.ro.

În perioada următoare, ca urmare a investiției atrase, echipa Bankata.ro se va concentra pe dezvoltarea unor noi parteneriate cu instituțiile financiare din România care au cele mai avantajoase oferte.

Bankata.ro este o platformă de finanțe personale independentă lansată de Diana Seredenciuc și Andrei Perianu. Principalul obiectiv al Bankata.ro este să ofere informații precise și analize corecte despre cât mai multe produse de finanțe personale disponibile. Pentru a fi siguri că Bankata.ro vine cu informații imparțiale și obiective, platforma funcționează independent de orice bancă sau instituție financiară.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
pixoto.com

Dezbatere pe tema schimbărilor climatice la Brașov: calitatea aerului și reducerea poluării

Articolul următor

Familia Căpușan a cumpărat Hotelul Rusca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share