Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Managerul unui hotel de lux din Val-d’Isere a deschis o pensiune în Sălaj

Simona Măricean, fost manager al unui hotel din celebra stațiune franceză, a decis să amenajeze o pensiune deosebită dintr-o casă dărăpănată din satul sălăjean Brebi.

Conceptul noii destinații e aparte, iar serviciile sunt premium, deoarece proprietara a avut know-how-ul turismului ca la carte, transferat, acasă, în ceea ce este azi Cerdacul cu Lavandă, consemnează platforma Călători în Bascheți. Casa se închiriază în exclusivitate, fiind compusă din dormitor cu pat matrimonial, salon cu șemineu, baie și terasă privată cu vedere la Castrul Roman de la Porolissum.

De asemenea, complexul se află aproape de Grădina Botanică din Jibou și de Rezervația Naturală Someș. Măricean și-a pus la bătaie toți banii câștigați, cu greu, în străinătate, și a cumpărat o casă veche de 100 de ani, aproape prăbușită, transformând-o, cu multă muncă, în cea mai căutată cazare exclusivistă din zonă.

Până acum trei ani, aceasta era o ruină. Ani de zile, anunțul de vânzare al casei a stat în poartă, fără ca vreo persoană să se încumete să o renoveze. Nimic din ceea ce a găsit în curte nu a fost aruncat, ci cu jumătate din stocul de vopsea mov din magazinele din Sălaj a transformat  ruinele în artă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul liceu din Sibiu care a instalat un senzor de măsurare a calitații aerului

Articolul următor

Roșiile de pe Valea Fânațelor din Cluj, un deliciu pentru consumator

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share