Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La Untold, cu masca pe figură

Fanii Untold vor putea intra în acest an în perimetrul festivalului doar cu certificatul digital EU Covid-19 sau cu testare rapidă antigen, alături de actul de identitate. 

Certificatul Green Pass trebuie să conțină dovada vaccinării împotriva virusului pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare cu un vaccin autorizat în România; dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul sau dovada rezultatului negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

Cei care se testează antigen rapid în centrele sau clinicile furnizorilor medicali autorizați ai festivalului primesc după testare brățara ce atestă veridicitatea testului și rezultatul negativ. Ei nu trebuie să mai prezinte EU COVID-19 la intrare, dar trebuie să aibă la ei dovada rezultatului negativ al testului, în format fizic sau electronic, și actul de identitate pe toată durata evenimentului.

Certificatul verde electronic este un document agreat la nivel european, generat printr-un sistem informatic care atestă că deținătorul a fost vaccinat împotriva COVID-19, a primit un rezultat negativ la testul de depistare a infecției cu virusul sau s-a vindecat de acesta.

Toți fanii vor fi termoscanați la intrare și pe toată durata evenimentului trebuie să poarte mască, să dețină un act de identitate și EU COVID-19 sau dovada rezultatului negativ al unui test antigen rapid. Autoritățile și organizatorii pot oricând, în cele patru zile de festival, să solicite și să verifice autenticitatea acestor documente.

Fanii Untold vor putea dona în acest an la festival pentru proiectul “Spitale publice din bani privați”, campanie inițiată de Fundația Metropolis și de actorul Codin Maticiuc. Untold va avea loc între 9 și 12 septembrie, la Cluj-Napoca, fiind unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională din acest an.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul Radisson de Cluj se deschide anul viitor

Articolul următor

Peste 200 de sortimente de vin la Vicii si Delicii Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share