Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zborurile Cluj – Abu Dhabi, redirecționate către Dubai

Operatorul low-cost Wizz Air a decis că, datorită restricțiilor mai stabile de călătorie din Dubai, zborurile de pe ruta Cluj – Abu Dhabi, programate să reînceapă din 7 octombrie, vor fi redirecționate.

De asemenea, cursele din București către Abu Dhabi vor fi și ele redirecționate la Dubai. Pasagerii care călătoresc din România în Dubai trebuie să aibă un test PCR negativ COVID-19 realizat cu 72 de ore înainte de plecare și li se poate cere să facă un alt test la sosire.

Rezultatele testului trebuie să fie tipărite în engleză sau arabă. Rezultatele electronice nu sunt acceptate. Dacă se efectuează un test la aeroport, pasagerii vor rămâne în reședința lor până la primirea rezultatului. Ei trebuie să dețină o asigurare medicală internațională care acoperă COVID-19 și vor fi obligați să descarce și să se înregistreze pe aplicația specială pentru mobil Al Hosn.

Wizz Air operează o flotă de 144 de aeronave Airbus A320 și A321 și a avut 10,2 de milioane de pasageri în anul financiar încheiat în 31 martie. De pe Aeroportul Internațional Cluj mai efectuează curse de linie companiile Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, Rianar, HiSky, Lot Polish.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea Tehnică va implementa tehnologii deep tech

Articolul următor

VGP’s results for first half 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share