Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BLUE AIR își consolidează prezența în Iași

Blue Air anunță lansarea serviciilor sale din noua sa bază din Iași, începând cu vara anului 2022 și pune în vânzare zboruri directe și de conexiune către peste de 23 de destinații. Blue Air va avea o aeronavă Boeing 737-8-MAX la baza din Iași și va opera 8 servicii directe și peste 15 zboruri de conexiune din Iași.

 Blue Air operează în prezent zboruri directe de la Iași la Londra Heathrow și București Otopeni. Începând cu luna decembrie, Blue Air va adăuga un nou serviciu direct de la Iași la Dublin urmat de încă 5 noi zboruri directe de la Iași la Paris, Roma, Barcelona, Bruxelles și Köln începând cu 27 martie 2022.

Blue Air va oferi peste 15 zboruri de legătură din Iași prin hub-ul său din București în cadrul Orarului de Vară 2022: Amsterdam, Atena, Barcelona, Frankfurt, Helsinki, Heraklion, Larnaca, Londra-Luton, Madrid, Malaga, Milano – Linate, Munchen, Paris, Stuttgart, Timișoara, Valencia și Viena.

„Suntem încântați să anunțăm noua noastră bază din Iași, oferind clienților ieșeni accesul la peste 23 de destinații-cheie din rețeaua noastră”, a declarat Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air și a adăugat „Blue Air se angajează să sustina  dezvoltarea aeroportului din Iași și sa aduca beneficii comunității ieșene, oferind opțiuni de călătorie mai bune la prețuri accesibile. ”

„Salutăm decizia companiei Blue Air de a redeschide baza permanentă la Iași, colaborarea cu operatorul low-cost fiind un suport real pentru dezvoltarea aeroportului. Faptul că Blue Air a ales Aeroportul Iași pentru consolidarea propriului business confirmă faptul suntem în continuare un partener de încredere. Cele 5 rute directe anunțate pentru anul viitor sunt un câștig pentru ieșeni, dar și pentru toți locuitorii Moldovei, precum și un pas înainte pentru parteneriatul nostru. Doresc să mulțumesc, pe această cale, conducerii Blue Air pentru deschidere și susținere“, a spus Romeo Vatră, Directorul General Provizoriu al Aeroportului Internațional Iași.

Blue Air lansează campania „Iașiul zboară cu Blue Air”, oferind în acest weekend 5000 de locuri cu preturi începând de la 9,99 euro la zboruri de la/ către Iași cu date de călătorie până în octombrie 2022. Toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Exclusiv: TB la MIPIM 2021 | RE-CONNECT Romania, stand expozițional la MIPIM, în Cannes

Articolul următor

Noii antreprenori locali, scutiți de chirii în mall-urile Iulius

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share