Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noii antreprenori locali, scutiți de chirii în mall-urile Iulius

Photo by Vlad Cupsa | fb.com/vladcupsafotograf

Grupul Iulius a declanșat o campanie de racolare a micilor antreprenori din orașele în care activează pentru ca aceștia să poată să vândă în mall-urile sale din Cluj sau Timișoara.

Acesta va pune la dispoziția antreprenorilor infrastructura sa de retail din marile orașe, “cu scopul de a stimula afacerile locale într-un moment în care reziliența lor este pusă la încercare”. Micii antreprenori vor trece printr-un proces de selecție în cadrul programului Go Local, adresat celor care nu au mai fost prezenți în centre comerciale, urmând să beneficieze de scutiri temporare de la plata chiriei.

“Cafeneaua din drumul spre birou, magazinul cu preparate tradiționale, florăria cu aranjamente deosebite sau o locație cu haine create local sunt business-uri care ne aduc un plus în viața de zi cu zi și care salvează locuri de muncă”, motivează conducerea grupului. Business-urile selectate vor beneficia de măsuri de susținere personalizate (scutire temporară de la plata chiriei, reduceri de 25-50%, flexibilitate la durata contractului, promovare și consultanță integrate).

În cadrul programul sunt implicate și Palas Iași, Iulius Iași, Iulius Suceava. „Ne-am dat seama că trebuie să acționăm proactiv și să punem umărul la crearea următoarelor rețele locale, naționale sau, de ce nu, internaționale, facilitând micilor antreprenori accesul în proiectele noastre.

Pentru aceștia, accesul în proiecte comerciale consacrate este o barieră și, din acest motiv, vrem să-i ajutăm să-și valideze business-ul, susținându-i măcar pentru început. Obiectivul nostru este să creștem numărul de retaileri activi și, din acest program, în cinci ani să vedem măcar un jucător care să ajungă o rețea la nivel de România”, a spus Sebastian Mahu, Head of Asset Management Iulius.

Antreprenorii vor fi selectați în funcție de coerența proiectului, conceptul inovator, capacitatea de dezvoltare a business-ului și de adaptare la așteptările consumatorilor, viabilitatea economică, încrederea candidatului în propriul business. Grupul Iulius a dezvoltat 300.000 mp de retail în cinci proiecte, ponderea chiriaşilor locali fiind de peste 16%, iar a celor naționali, de 20%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BLUE AIR își consolidează prezența în Iași

Articolul următor

Industria brașoveană și-a crescut cifra de afaceri cu aproape 40% în primul semestru

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share