Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul va avea avion de Chișinău

Compania aeriană moldoveană HiSky a decis să introducă, din această toamnă, o cursă pe traseul Cluj-Napoca și Chișinău.

Călătoria va dura 50 de minute, primele zboruri fiind programate în 14 și 17 octombrie. “E vorba despre curse comerciale, nu de zboruri de relocare. Sperăm că va fi o cursă regulată”, au transmis reprezentanții HiSky. Ei au precizat că zborurile vor costa 50 de euro pe sens, prețul incluzând bagaj de până la 8 kg.

Compania a început să efectueze, din acest an,  de pe aerogara din Someșeni, zboruri spre Portugalia, Irlanda, Turcia, Egipt, Tunisia, Maroc. HiSky a mai programat zboruri regulate spre Dublin și spre șase destinații charter turistice: Antalya (Turcia), Djerba şi Monastir (Tunisia), Hurghada, Sharm el Sheikh (Egipt), Agadir (Maroc).

Traficul de pasageri a fost puternic afectat de pandemie la Cluj, însă conducerea regiei aeroportuare face acum eforturi pentru recuperarea celui existent înainte de criza sanitară. Pe Aeroportul Internațional Avram Iancu mai operează zboruri de linie companiile Wizz Air, Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, Ryanair, Lot.

Total
94
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Complexul de la Gorgana devine obiectiv turistic

Articolul următor

Banking 4.0: O companie românească are soluția care va reduce timpul de verificare a identității utilizatorilor de la 5 minute la 3 secunde

Citește și:
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Citeste mai mult

AROBS și-a adus director de la Noriel

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
94
Share