Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hanning Motors se extinde în Parcul Industrial Oradea, creând 500 de joburi

Compania germană Hanning Motors se dezvoltă și creează noi locuri de muncă la Oradea. Compania a primit aviz favorabil de la Comisia Municipală de Urbanism şi Amenajare a Teritoriului (CMUAT) pentru extinderea halei de producție, construcția unui corp administrativ și amenajări interioare, pe un teren situat în Parcul Industrial 1, strada Petre Carp nr. 19.

Suprafața va fi de aproximativ 19.000 de metri pătrați. Extinderea halei respectă reglementările Planului Urbanistic Zonal aprobat cu HCL 566/2021 privind extinderea și modificările reglementărilor pentru Parcul Industrial 1. Beneficiarul preconizează că vor fi create aproximativ 500 locuri de muncă în urma extinderii halei.

Extinderea face parte dintr-un plan de dezvoltare în etape al companiei Hanning Motors. Această dezvoltare este permisă ca urmare a infrastructurii oferite de Parcul Industrial 1”, a precizat Radu Fortiș, arhitectul-șef al orașului Oradea.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lidl alocă fonduri pentru restaurarea Castelului Banffy

Articolul următor

Exclusiv: TB la MIPIM 2021 | RE-CONNECT Romania, stand expozițional la MIPIM, în Cannes

Citește și:
Citeste mai mult

ibis Styles la Brașov in 2024

Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share