Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CNI va finanța construcția unui nou corp de clădire a Spitalului din Blaj

Spitalul din Blaj va avea un nou corp de clădire, cu cinci niveluri. Construcția va fi ridicată cu bani de la Compania Națională de Investiții (CNI).

Compania Națională de Investiții (CNI) a inclus pe Lista sinteză a subprogramului „Unități Sanitare” obiectivul de investiții „Construire clădire pentru secțiile Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Spitalizare zi și Izolator la Spitalul Municipal Blaj”, a anunțat primarul Gheorghe Valentin Rotar, citat de alba24.ro.

Potrivit sursei citate, noul corp de clădire de la Spitalul Blaj va dispune de saloane cu 1, 2 sau 3 paturi, cu grupuri sanitare proprii, accesibilizate pentru persoanele cu dizabilități, cameră de gardă, săli de tratament și consultații, birouri administrative și pentru personal, sală de mese, spații auxiliare de depozitare și boxe de curățenie, iar capacitatea spitalului nostru va crește semnificativ.

Primarul precizează că, prin această investiție, se dorește relocarea tuturor secțiilor aflate în spații improprii (Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Spitalizare zi, Izolator și altele), în vederea creșterii calității actului medical, prin consultații interdisciplinare efectuate de către medicii de diverse specialități și prin examinarea prioritară cu aparatură de înaltă performanță (CT, RMN, Angiograf), aflată în incinta aceluiași imobil (Spitalul Nou).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rezultate financiare FIRST BANK: profit net de peste 10 milioane euro în primul semestru din 2021

Articolul următor

Guvernul vrea să urce la 100.000 euro plafonul cifrei de afaceri de la care comercianții sunt obligați să accepte plata prin card

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share