Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de băuturi alcoolice Diageo deschide la Timișoara cel mai mare depozit din sud-estul Europei

Unul dintre cel mai mari producători de băuturi alcoolice, Diageo, va deschide lângă Timișoara unul dintre cele mai mari depozite, punct de distribuție, din Europa. De aici se va realiza activitatea logistică pentru aprovizionarea clienților din 12 țări.

Compania Diageo, lider mondial pe piața băuturilor alcoolice, cu o colecție de branduri precum Johnnie Walker, Captain Morgan, Baileys sau Guinness, va deschide în comuna Dudeștii Noi, la 15 kilometri de Timișoara, un nou depozit, de unde va realiza distribuția în mai multe țări. Locația va funcționa în cadrul platformei deținute de cei de la FM Logistic, lider in furnizarea de servicii logistice.

Noul depozit al celor de la Diageo va deservi 12 țări, fiind unul dintre cele mai mari depozite ale companiei, din Uniunea Europeană, și cel mai mare din această regiune a Europei. Conform companiei, aceasta va crește rolul României ca piață-cheie pentru Diageo.

Total
3
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișul a primit sprijin de la bugetul de stat în valoare de 480 de milioane de lei, în perioada pandemiei. România, 7,3 miliarde lei

Articolul următor

Prețurile medii ale produselor agricole din Bihor, în transparență decizională

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
3
Share