Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prețurile medii ale produselor agricole din Bihor, în transparență decizională

Miercuri, 8 septembrie, a fost postat în transparență decizională proiectul de hotărâre privind stabilirea prețurilor medii la unele produse agricole vegetale pentru anul fiscal 2022.

Astfel, pentru anul fiscal 2022 sunt stabilite următoarele prețuri medii: grâu – 0,80 lei/kg, orz – 0,75 lei/kg, porumb – 0,85 lei/kg, floarea soarelui – 2 lei/kg, rapiță – 2,2 lei/kg, soia – 2,2 lei/kg, cartof – 1,1 lei/kg, mere – 2,5 lei/kg, piersici – 4,5 lei/kg, prune – 1 leu/kg.

Hotărârea Consiliului Județean Bihor constituie baza emiterii de către Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Cluj a deciziilor de impunere anuale în cazul persoanelor fizice care realizează venituri în baza unui contract de arendă la care chiria se exprimă în natură.

Potrivit prevederilor legale, venitul brut reprezintă totalitatea sumelor în bani și/sau echivalentul în lei al veniturilor în natură și se stabilește pe baza chiriei sau a arendei prevăzute în contractul încheiat între părți pentru fiecare an fiscal, indiferent de momentul încasării chiriei sau a arendei.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat la avizier, la Direcția Generală Economică – Serviciul Financiar Contabil, precum și pe site-ul propriu, www.cjbihor.ro, la secțiunea Informații publice/ Transparență/ Transparență decizională.

Cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de acte normative la adresa de e-mail registratura@cjbihor.ro sau la sediul Consiliului Judeţean Bihor, în termen de 10 (zece) zile de la data publicării acestuia pe site-ul Consiliului Judeţean Bihor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorul de băuturi alcoolice Diageo deschide la Timișoara cel mai mare depozit din sud-estul Europei

Articolul următor

Premieră in digitalizarea comerțului din România: parteneriat între o companie din industria de beneficii extrasalariale și un furnizor de soluții și echipamente de plată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share