Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Premieră in digitalizarea comerțului din România: parteneriat între o companie din industria de beneficii extrasalariale și un furnizor de soluții și echipamente de plată

Parteneriatul are ca scop creşterea incluziunii financiare pentru afacerile locale, prin facilitarea accesului la echipamente de plată digitale. Programul se adresează prioritar afacerilor locale care nu dețin POS-uri instalate în locații.

Potrivit nocash.ro, este vorba despre Edenred România, platformă digitală lider de servicii și plăți, și Global Payments, lider mondial pe piața furnizării de soluții și echipamente de plată.

Parteneriatul își propune, astfel, să stimuleze creșterea acceptării plăților cu cardul în rândul comercianților la nivel național. Acesta este primul parteneriat din România între o companie din industria de beneficii extrasalariale și un furnizor de soluții și echipamente de plată, acest parteneriat fiind deja operaţional.

Programul se adresează prioritar afacerilor locale care nu dețin POS-uri instalate în locații. Ca parte a acestui parteneriat, Global Payments le oferă comercianților parteneri Edenred România soluții ce permit acceptarea tuturor tipurilor de carduri – de la terminale de plată fizice la soluții de plată mobile și online.

Prezent pe piața din România din 2016, Global Payments gestionează un portofoliu de peste 9.000 comercianți, cu peste 14.000 terminale POS.

Total
11
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prețurile medii ale produselor agricole din Bihor, în transparență decizională

Articolul următor

Dr. Mircea Dogariu propune un Centru de Cercetare în domeniul cânepii la Oradea

Citește și:
Citeste mai mult

ibis Styles la Brașov in 2024

Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a…
Zi de Zi știri economice:
Total
11
Share