Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mediașul a oferit vinul oficial la Forumul Orașelor Verzi de la Brașov

Vinul oficial al evenimentului Forumul Orașelor Verzi, desfășurat la Brașov, a fost Feteasca Regală sub brandul de „Vechea Metropolă de Vin a Transilvaniei”. Vinul a fost oferit în ajunul celei de-a doua ediții a Weinfest Mediaș.

„Am avut astazi bucuria si onoarea de a participa in calitate de invitat si partener la Forumul Orașelor Verzi, eveniment care se desfasoara in acest week-end la Brasov, sub inaltul patronaj al Presedintiei României si unde Vechea Metropola de vin a Transilvaniei a oferit vinul oficial al evenimentului”, a anunțat Tavi Isaila, organizatorul Weinfest Mediaș.

Potrivit lui Isaila, organizarea Formului Orașelor Verzi de la Brașov a fost „impecabila, cu peste 100 de activitati simultane”.

Precizăm că la Forumul Orașelor Verzi au fost aduse în atenția brașovenilor măsuri pentru reducerea poluării, de la utilizarea cu precădere a transportului în comun, la deschiderea anumitor zone către pietoni, până la aplicații inteligente, care măsoară amprenta de carbon a fiecăruia.

Total
7
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un nou bazin de înot didactic, construit la Oradea, iar la Tăuteu o sală de sport

Articolul următor

Brașovul își propune reducerea emisiilor de carbon cu 55% până în 2030

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
7
Share