Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Societatea Pază Obiective și Intervenție va reface trecerile de pietoni din Sălaj

Trecerile de pietoni din toate localitățile Sălajului traversate de drumuri județene sunt refăcute în această perioadă de către echipele Pază Obiective și Intervenție (POI), firmă aflată în subordinea Consiliului Județean (CJ) Sălaj.

“Punem siguranța cetățenilor pe primul plan. Prin refacerea marcajelor rutiere, inclusiv a trecerilor de pietoni, ne dorim să venim în sprijinul tuturor participanților la trafic – șoferi, pietoni și bicicliști, contribuind la creșterea gradului de siguranță a circulației pe drumurile județene.

Lucrările sunt absolut necesare, mai ales în zonele aglomerate, precum unitățile de învățământ, având în vedere că peste doar câteva zile începe un nou an școlar”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Până în prezent au fost executate marcaje transversale pentru 136 de treceri de pietoni situate pe 19 drumuri județene, cele mai multe fiind amplasate pe Drumul Județean 110B: Șimleu Silvaniei – Camăr (21 de treceri de pietoni), DJ 108G: Cizer – Crasna – Vîrșolț (13) și DJ 109P: Halmășd – Ip – Camăr (12).

În perioada următoare sunt programate lucrări similare pe alte opt drumuri județene. Pe cele 19 sectoare de drum județean, echipele societății POI au realizat și marcaje rutiere longitudinale de 320 km. CJ Sălaj administrează o rețea de peste 600 km de drumuri județene.

Total
48
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Razie în service-urile Clujului. 32 de angajatori controlați

Articolul următor

Expații din Cluj au socializat la International Beer Gathering

Citește și:
Citeste mai mult

ibis Styles la Brașov in 2024

Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a…
Zi de Zi știri economice:
Total
48
Share