Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Expații din Cluj au socializat la International Beer Gathering

Aproape 100 de oameni de afaceri străini și autohtoni au participat la International Beer Gathering, eveniment organizat de Comitetul Internațional din Cluj (CIC).

Toată comunitatea internațională a fost reprezentată, inclusiv China, Finlanda, dar și toate naționalitățile prezente la Cluj. Au participat reprezentanții diplomatici din partea statelor Italia, Olanda, Franța, Suedia, Marea Britanie, Turcia, Mexic, Kazahstan, China, Belgia, Japonia. Invitați speciali au fost vicepreședintele Consiliului Județean, Istvan Vakar, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca – Emilia Botezan, Carmen Marc, primarul Chișinăului, Ion Ceban.

Ca principali parteneri ai evenimentului au figurat FSP Global, Sportswear of Tomorrow, Bevibene și Signor Gelato. La începutul acestui an, CIC a dezbătut cu primarul Emil Boc strategia municipalității și investițiile pe termen mediu și lung din zona metropolitană.

Principalele teme au fost situația pandemică profilul strategic al orașului, investițiile pe termen mediu și lung, zona metropolitană. CIC a fost fondat de cinci oameni de afaceri: Antonio Patane (Italia), Carl Widell (Suedia), Ludger Thol (Germania), Shajjad Rizvi (Marea Britanie), Wouter Reijers (Olanda).

Organizația s-a formalizat juridic sub numele de Asociația Investitorilor Străini din Cluj. Consiliul de administrație este format din persoane cheie din lumea de afaceri internațională a Clujului, calitatea de membru fiind deschisă.

Obiectivele sunt de a încuraja o relație de colaborare cu autoritățile locale; de a veni în sprijinul economiei locale cu noi investiții străine; de a menține dialogul cu întreaga comunitate; de a ajuta la menținerea Clujului în topurile orașelor europene cu un nivel ridicat de trai.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Societatea Pază Obiective și Intervenție va reface trecerile de pietoni din Sălaj

Articolul următor

Bursele ANIS 2021: Cadrele universitare mai au 5 zile pentru a se înscrie în programul care le va aduce sponsorizări de 5.000 euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share