Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania, parteneriat cu Benefito Mobile

Operator virtual de telefonie mobilă (MVNO) Benefito a încheiat un parteneriat cu Banca Transilvania Cluj pentru cartele preplătite pentru care clienții primesc credit bonus atunci când fac cumpărături.

Creditul primit pe telefon devine o recompensă pentru cumpărăturile făcute, iar persoanele care fac cumpărături de la parteneri primesc credit pe mobil pentru banii cheltuiți. Managementul Benefito vizează 300.000 de utilizatori în 2025. Alți parteneri ai săi sunt BCR, Benefit, Edenred, Up România, Bonusway, MyWorld.

“Este o metodă unică prin care retailerii pot acorda o recompensă semnificativă și utilă clienților fideli, pot să le cunoască mai bine profilul și pot comunica direct cu ei. Pe măsură ce ne vom extinde ecosistemul, vom funcționa ca o platformă de marketing prin care partenerii noștri pot crea oferte speciale personalizate pentru clienți”, a detaliat Marian Velicu, cofondator al Goil Services Romania (GSR), companie care deține Benefito Mobile.

Printre fondatori se numără Marian Velicu și Marius Ionescu, specialiști din piața românească de telecomunicații. Ei estimează că Benefito Mobile va ajunge să dețină în patru ani o cotă de piață de 2-3% și afaceri de 75 de milioane de lei. Este primul operator mobil din România care lansează o cartelă preplătită pentru domeniile telecom și retail.

Total
4
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vinarii sălăjeni, invitați la Salonul Millesime

Articolul următor

Centură spre autostradă, propusă la Ciurila

Citește și:
Citeste mai mult

Zilele Floreștiului au fost anulate

Festivalul din cea mai mare comună a României ca număr de locuitori a fost blocat de autoritățile locale…
Citeste mai mult

Să ne rugăm, să nu vină iarna

România este dependentă și va rămâne dependentă de gazele de import.  Acest adevăr s-a mai încercat în trecut…
Zi de Zi știri economice:
Total
4
Share