Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vinarii sălăjeni, invitați la Salonul Millesime

Vinurile de la Cramele Ulm, din județul Sălaj, au fost prezente la Salonul Vinurilor Millesime (SVM), eveniment organizat în Cetatea Oradea.

Evenimentul a fost organizat de Asociația pentru Cultura și Civilizația Vinului și  a adunat 23 de expozanți, crame românești, dar și importatori, conform Monitorul de Sălaj. Reprezentanții lor au avut transmis poveștile care mai de care mai interesante vizitatorilor. În expoziție sunt și crame noi, care de abia au ieșit pe piață, dar și altele cunoscute iubitorilor de vin de mai mulți ani.

Antreprenorii sălăjeni Dumitru Blaga – Șimleu Silvaniei, Zsolt Agoston – Carastelec, Attila Szoboszlai, Andrea Szekrenyes – Camăr au înființat o cooperativă de comerț ce își propune ca scop așezarea vinurilor din cramele regiunii într-un loc demn în magazinele și restaurantele țării, dar și trimiterea acestora și dincolo de hotare.

Printre producătorii locali s-a numărat familia Darabont, din Biharia, care încearcă să revoluționeze piața cu primul șpriț îmbuteliat la doză, cu etichete termosensibilă, care se albăstresc când vinul ajunge la temperatură optimă pentru a fi consumat, potritiv Bihon.ro. De asemenea, a participat podgoria Gramofon Wine.

Total
11
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centura Dejului a intrat în linie dreaptă

Articolul următor

Banca Transilvania, parteneriat cu Benefito Mobile

Citește și:
Citeste mai mult

ibis Styles la Brașov in 2024

Accor, unul dintre grupurile lider la nivel global în domeniul ospitalității, își extinde portofoliul în România. Grupul a…
Zi de Zi știri economice:
Total
11
Share