Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Valian TMS și-a deschis noul sediu în Parcul Industrial Eurobusiness II Oradea

Valian TMS este o companie globală care oferă soluții inteligente de automatizare, cu accent pe industria auto. Specializată în sudura și îmbinare, asamblare și testare automatizată, spălătorii industriale de piese și sisteme de asamblare finală, Valian TMS și-a început activitatea în Oradea în anul 2010, furnizând servicii de planificare și inginerie pentru liniile de producție de șasiuri auto, având în prezent 85 de angajați.

La ceremonia de inaugurare s-au alăturat parteneri locali din industrie, politică și societatea civilă, alături de invitați internaționali de la sediul central de peste ocean din Windsor, Canada și de la sediul european din Linz, Austria.

Noul sediu, situat în Parcul Industrial II din Oradea, strada Thomas Alva Edison nr. 8, oferă 1.300 mp de birouri și 3.200 mp de hală de producție, permițând o creștere planificată de până la 200 de angajați care acoperă întregul proces, de la planificarea proiectului până la construcția internă și execuția ulterioară a proiectelor cu echipe proprii.

Sediul, în valoare de 3 milioane de euro, a fost executat la cheie în 5 luni.

Președintele Valiant TMS, Tony Elias, a subliniat importanța noii facilități ca un pilon de baza al companiei, pentru consolidarea și dezvoltarea în continuare a activităților în Europa și în lume, precum și parteneriatul excelent cu ADLO, reprezentată de directorul Alina Silaghi și cu orașul Oradea, reprezentat de primarul Florin Birta.

Conducerea Valiant TMS România prin Gerald Gabauer, managing director și Beniamin Caba, general operations manager și-au îndreptat cuvintele către partenerii si autoritățile locale și către angajații Valian TMS subliniind recunoștința pentru atingerea obiectivelor, dedicarea echipei față de familia Valian TMS și colaborarea excelentă de-a lungul ultimilor ani.

Noul sediu românesc al Valian TMS și-a pornit activitatea in data de 6 septembrie și reprezintă baza pentru creșterea industrială viitoare a companiei și a regiunii Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Piața de terenuri continuă să înregistreze interes crescut

Articolul următor

Centura Sânmartin va avea 5,7 km, două benzi de circulație și pistă de biciclete

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share