Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BBC va promova Maramureșul ca destinație turistică

O delegație a televiziunii britanice BBC este prezentă, în aceste zile, în Maramureș pentru a filma și vizita obiectivele și locurile care dau unicitate județului.

BBC realizează un film-documentar prin care vrea să promoveze locuri frumoase ale lumii, iar astfel să dezvolte turismul pentru oamenii care vor să cunoască și să viziteze locuri deosebite.

Producătorul executiv Morgan Roberts, asistentul de producție Amy Jarrold, actorul Romesh Ranganathan vor avea filmări pe Vârful Igniș, la Mocănița, la Cimitirul Vesel din Săpânța, la Memorialul Victimelor Comunismului din Sighet, la bisericile de lemn din Maramureș, precum și la alte obiective turistice și culturale specifice Maramureșului.

“Maramureșul, cu cele Patru Țări ale sale, cu tradițiile sale bine conservate, cu frumusețile naturale care îți taie respirația, merită promovat, iar cu ajutorul unor filme documentare precum cel realizat de BBC avem șansa să facem din județul nostru o destinație preferată pentru turiștii din întreaga lume.

Le suntem recunoscători celor de la BBC că au ales să promoveze Maramureșul și așteptăm cât mai mulți oaspeți să vină să ne treacă pragul, să ne cunoască și să se bucure de unicitatea acestor locuri”, a relatat Ionel Bogdan, președinte Consiliului Județean Maramureș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Brașovul extinde proiectul de monitorizare a calității aerului

Articolul următor

Mentorat de la antreprenori celebri pentru tinerii care încep propriul business

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share