Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lucrările la noul drum de legătură al Timișoarei cu autostrada A1, aproape de demarare

Prima etapă a construcției noului drum de legătură a Timișoarei cu autostrada A1, cea a cercetărilor arheologice, avansează. În curând se va putea trece la amenajarea drumului de acces pe șantier a constructorilor.

Cercetările arheologice pe traseul viitorului drum de legătură dintre autostrada A1 și DN 69 Timișoara – Arad au avansat , iar în scurt timp se va începe realizarea de drumuri tehnologice pentru accesul pe șantier și platforme pentru structuri. În total sunt nouă situri arheologice stabilite pentru a fi cercetate și descărcare de sarcină arheologică. Momentan, a fost închis un sit arheologic și sunt în curs de cercetare alte cinci situri. Lucrările de cercetare în vederea descărcării de sarcină arheologică sunt realizate de Muzeul Județean Satu Mare, am aflat de la Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara.

Antreprenorul lucrării este Todini Costruzioni Generali S.p.A. Traseul drumului de legătură începe cu circa 300 m înaintea intersecției existente, dintre drumurile DJ 692 și E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier și se dezvoltă pe direcția nord-est, spre autostrada A1. Traseul va avea o lungime de circa 10 km.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parcul industrial operat de Consiliul Județean Timiș lângă Timișoara a fost aproape integral ocupat

Articolul următor

Studenții pot primi între 40.000 – 200.000 de euro de la Universitatea Politehnica Timișoara pentru a-și înființa start-up-uri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share