Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcul industrial operat de Consiliul Județean Timiș lângă Timișoara a fost aproape integral ocupat

Parcul Industrial și Tehnologic Timișoara (PITT) al Consiliului Județean Timiș mai poate oferi o singură parcelă disponibilă, după ce, de curând, a fost concesionată penultima, în urma unei licitații publice. Câștigătoare este o societate al cărei obiect de activitate este realizarea de software la comandă.

Compania își desfășura deja activitatea în parcul industrial, extinzându-și astfel operațiunile, fiind parte a unui grup ce activează în aproape 20 de țări, pe patru continente.

Suprafața parcelei concesionate se ridică la 3931 mp, iar valoarea redevenței este de 4 euro/mp/an + TVA, aproape 16 mii de euro/an, bani ce intră în bugetul județului, alături de alte taxe și impozite.

În cadrul PITT, situat la ieșirea din Timișoara spre Cenad, a mai rămas disponibilă spre concesionare o singură parcelă, în suprafață de 1437 mp, licitația pentru atribuirea acesteia urmând a fi organizată în luna octombrie.

„Extinderea activităților economice în cadrul Parcului arată că economia Timișului crește chiar și în context pandemic, județul nostru fiind în continuare atractiv din punct de vedere investițional. În plus, am simplificat documentația de atribuire, în care sunt prevăzute condițiile participării la licitație, reducând numărul de documente de calificare solicitate. De asemenea, am început să creăm noi facilități în cadrul Parcului, precum o parcare auto. Vom continua să sprijinim economia locală atât prin investiții publice, cât și crearea unei infrastructuri pe măsura așteptărilor agenților economici”, a declarat Alexandru Proteasa, vicepreședinte al CJ Timiș.

Parcul industrial al Consiliului Județean găzduiește 20 de companii românești și străine, cu capital german, irlandez și italian

Total
9
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transilvania Trek va lansa un complex de birouri la Cluj

Articolul următor

Lucrările la noul drum de legătură al Timișoarei cu autostrada A1, aproape de demarare

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
9
Share