Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transilvania Trek va lansa un complex de birouri la Cluj

Beerow este denumirea noului spațiu pentru co-working și închiriere de birouri pe care compania Transilvania Trek l-a deschis la Cluj-Napoca.

Acesta este amplasat pe str. Brașov nr. 2-4 și cuprinde spații de birouri și spații private de ședințe, parcare. Inaugurarea sa oficială va avea loc în 29 septembrie, evenimentul cuprinzând o conferință de prezentare a spațiului de birouri, turul clădirii și o sesiune de networking.

Inițiatorii complexului au precizat că acesta grupează spații de lucru flexibile, închiriabile atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, printre principalele domenii din care vor face parte viitorii chiriași fiind vizate tehnologia informației, arte, arhitectură, drept, consultanță.

Transilvania Trek s-a lansat anul trecut ca o companie de management în domeniul ospitalității care își propunea să gestioneze mai multe hoteluri din oraș, primul anunțat fiind DoubleTree by Hilton – City Plaza (5*).

„În piața investițiilor în clădiri de birouri se semnează contracte de management al spațiului dinainte de deschidere. E normal ca și investițiile hoteliere să se îndrepte în aceeași direcție”, menționa, la lansare, conducerea companiei.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea Babeș-Bolyai instruiește viitorii funcționari publici

Articolul următor

Parcul industrial operat de Consiliul Județean Timiș lângă Timișoara a fost aproape integral ocupat

Citește și:
Citeste mai mult

Crește activitatea în construcții

Ultima anchetă de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică (INS) arată o tendință de creștere a activității…
Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din line-up la Neversea. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket,
Citeste mai mult

Neversea a lansat biletele de o zi

Organizatorii festivalului de pe litoral au dat startul anunțurilor programului pe zile. Fanii pot afla în ce zile…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share