Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transilvania Trek va lansa un complex de birouri la Cluj

Beerow este denumirea noului spațiu pentru co-working și închiriere de birouri pe care compania Transilvania Trek l-a deschis la Cluj-Napoca.

Acesta este amplasat pe str. Brașov nr. 2-4 și cuprinde spații de birouri și spații private de ședințe, parcare. Inaugurarea sa oficială va avea loc în 29 septembrie, evenimentul cuprinzând o conferință de prezentare a spațiului de birouri, turul clădirii și o sesiune de networking.

Inițiatorii complexului au precizat că acesta grupează spații de lucru flexibile, închiriabile atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, printre principalele domenii din care vor face parte viitorii chiriași fiind vizate tehnologia informației, arte, arhitectură, drept, consultanță.

Transilvania Trek s-a lansat anul trecut ca o companie de management în domeniul ospitalității care își propunea să gestioneze mai multe hoteluri din oraș, primul anunțat fiind DoubleTree by Hilton – City Plaza (5*).

„În piața investițiilor în clădiri de birouri se semnează contracte de management al spațiului dinainte de deschidere. E normal ca și investițiile hoteliere să se îndrepte în aceeași direcție”, menționa, la lansare, conducerea companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea Babeș-Bolyai instruiește viitorii funcționari publici

Articolul următor

Parcul industrial operat de Consiliul Județean Timiș lângă Timișoara a fost aproape integral ocupat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share