Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Autoworld a lansat oficial showroom-ul Volvo din Cluj-Napoca și modelul XC60 Facelift Hybrid

Modelul XC60 Facelift Hybrid al mărcii Volvo a fost dezvăluit pe 23 septembrie, în cadrul evenimentului de deschidere a showroomului Volvo din Cluj-Napoca. Acesta este disponibil în România, exclusiv cu motorizări hybride, în mai multe variante de echipare.

La împlinirea a 30 de ani de activitate, Autoworld celebrează lansarea celui mai inteligent XC60, alături de Volvo. Începând cu vara anului 2020, Autoworld a devenit dealer autorizat Volvo, adaugând la portofoliu încă o marcă premium, pe lângă cele deja existente. În tot acest timp au fost livrate peste 100 de autoturisme noi marca Volvo și au avut parte de servicii de mentenanță, mecanică sau tinichigerie, peste 300 de clienți.

Evenimentul de lansare marchează finalizarea lucrărilor de amenajare a showroomului și lansarea oficială în Transilvania a noului model XC60 Facelift Hybrid. Acest nou model îmbină perfect forța caracteristică unui SUV veritabil, cu siguranță caracteristică brandului Volvo.

Upgrade-ul la Volvo XC60 Facelift Hybrid vine cu integrarea primului sistem de infotainment auto cu operare Android. Acesta oferă posibilitatea de a rula aplicații și servicii Google, precum Google Assistant, Google Maps și Google Play Store. Conducătorii pot rezolva diferite sarcini prin conectarea la dispozitivele și aplicațiile pe la care le utilizează în viața de zi cu zi, fără a lua mâinile de pe volan.

De asemenea, noul model XC60 Facelift Hybrid prezintă un set extins de tehnologii inteligente de asistare a șoferului. Poate detecta vehicule, pietoni, bicicliști sau animalele mari și ajută la evitarea lor. Face acest lucru mai întâi avertizând șoferul, apoi frânând automat, în cazul în care șoferul nu reacționează. Sistemul de informare privind unghiul mort, Blind Spot Information System (BLIS), oferă asistență activă la schimbarea benzii de circulație. Astfel că, dacă există un risc de coliziune cu alte vehicule de pe banda alăturată, BLIS poate regla direcția într-un mod subtil.

Tot în cadrul acestui model se regăsește și filtrul de control al calității aerului, primul la nivel mondial, ce previne cu până la 95% pătrunderea particulelor periculoase în vehicul. În plus, noul hibrid oferă o experiență mai prietenoasă și față de mediul înconjurător, reducând emisiile de eșapament și menținând dinamica stilului de condus.

Compania clujeană Autoworld sărbătorește anul acesta 30 de ani. Cel mai nou membru al familiei este brandul Volvo, cu showroom și service situate pe str. Oradiei, nr. 1-7, Cluj-Napoca. În portofoliul Autoworld se află și mărcile Audi, Volkswagen, Autovehicule Comerciale, Das WeltAuto și Carcloud. În cei 30 de ani de existență, Autoworld și-a consolidat poziția de lider în piața locală de import pentru mărcile pe care le reprezintă. Mai multe informații: www.autoworld.ro, www.autoworld.volvocarsdealer.ro, www.dasweltauto.ro, www.carcloud.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Îngeri pentru suflete câștigătorul campaniei Fapte bune făcute Profi

Articolul următor

Producătorii de medicamente: fabricile vor primi facturi duble la energie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share