Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Opt ofertanți pentru platformele de deșeuri din județul Bihor

Luni, 27 septembrie, a fost ultima zi de depunere a ofertelor pentru „Achiziționarea lucrărilor de amenajare a patru puncte de colectare deșeuri situate în Municipiul Beiuș (lotul 1), Salonta (lotul 2), Marghita (lotul 3) și orașul Aleșd (lotul 4)”.

Au depus oferte opt firme și asocieri de firme pentru unul sau mai multe centre: Carier (lotul 3), Drumuri Bihor (loturile 1, 2, 3, 4), Dumexim (loturile 1, 2, 3, 4), Asocierea Speed Trans Alpin și Sim Ram (loturile 1 și 2) și Asocierea Da Vinci Construct & Proiect, Antrepriza Construcții Edilitare. Ultimul ofertant, a depus în total patru oferte separate pentru fiecare centru de colectare separată a deșeurilor.

Cele patru centre au fost incluse individual în aceeași procedură simplificată de licitație. Fiecare firmă sau asociere de firme interesată a avut posibilitatea de a licita pentru un singur sau mai multe loturi.

Procedura de atribuire a fost lansată la data de 31 august 2021, obiectul licitației fiind execuția lucrărilor la cele patru puncte de colectare. Conform anunțului, valoarea totală estimată este de 5.272.957,35 lei, fără TVA, iar termenul maxim de execuție este de 120 de zile calendaristice de la emiterea ordinului de începere a lucărilor.

Consiliul Județean Bihor va realiza cele patru platforme și le va dota corespunzător. Primăriile vor asigura condițiile necesare exploatării acestor centre de colectare separată a deșeurilor și vor crea regulamentul prin care acestea vor putea deservi și alte unități administrativ-teritoriale. Fiecare cetățean va putea depozita, cu titlu gratuit, pe o perioadă de minim trei ani, toate acele categorii de deșeuri care nu sunt ridicate de către operatorul de salubritate.

În fiecare centru vor fi amplasate câte 12 containere pentru colectare separată a următoarelor tipuri de deșeuri: materiale textile, bunuri reutilizabile, metalice, obiecte de uz casnic, sticlă, electrice, electrocasnice, electronice, materiale plastice, hârtie-carton, lemn, mobilier, vegetale, resturi din construcții și deșeuri care au un conținut periculos.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Marcel Boloș: „Orașele care nu se conectează la autostrăzi sunt condamnate la sărăcie”

Articolul următor

Legume organice, rețete tradiționale și meșteșuguri la Festivalul Silvoiței

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share