Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Laborator de avangardă, la UMFST Târgu Mureș

Medicină, tehnologie și inovație sunt cele trei concepte care definesc cel mai nou proiect al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, respectiv un laborator didactic de avangardă denumit „Materiale dentare”, inaugurat vineri, 24 septembrie, dedicat activităților practice și clinice ale studenților.

”Proiectul este sponsorizat de grupul de clinici Dent Estet, cea mai complexă rețea de servicii stomatologice din România, și poartă semnătura arhitectei Ada Tache și a designerului Karim Rashid”, a informat Biroul de presă al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, pe pagina de Facebook a instituției.

 

Argument pentru performanță și excelență

Potrivit reprezentanților Facultății de Medicină Dentară din cadrul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, noul laborator de materiale dentare înseamnă o locaţie ”plină de culoare, optimism, echipamente de ultimă generaţie, standuri de lucru ultramoderne unde studenţii, masteranzii vor putea să pună în practică materialele dentare care vor fi predate la un alt nivel.”

”Argumentul pentru performanţă şi excelenţă, devotamentul pentru învăţământul de calitate înseamnă Dent Estet. Mulţumim Dent Estet pentru că tot ceea ce am îndrăznit să visăm a devenit realitate. Experţii în zâmbetele de mâine, studenţii noştri, vor fi cei care se vor bucura de toate acestea începând cu anul universitar 2021-2022, după inaugurare”, au informat reprezentanții Facultății de Medicină Dentară.

Text: Sandu TUDOR

Foto: Lucian MORARIU

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rețeaua Beerow a făcut primul pas la Cluj

Articolul următor

Facturi cu 10-15% mai mici dacă statul ar suporta certificatele verzi și contribuția de cogenerare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share