Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețeaua Beerow a făcut primul pas la Cluj

Spațiile de birouri de pe str. Brașov au fost închiriate integral în numai două luni

Compania Transilvania Trek are în plan trei noi clădiri office la Cluj-Napoca și două la București pe care de anul viitor să le introducă într-un sistem de franciză. Spațiile de birouri din primul imobil sunt deja închiriate 100%.

Cel dintâi spațiu pentru co-working și închiriere de birouri este poziționat pe str. Brașov nr. 2-4, pe suprafață de 1.700 mp, fiind vizați angajați, freelanceri și nomazilor digitali, în procesul de adaptare la formatul de muncă de la distanță, online sau “project based”, pe termen scurt, mediu sau lung. Rezervarea spațiului de lucru poate fi realizată online, prin platforma și aplicația proprie Beerow. Printre facilități se numără acces la săli de ședință, spații pentru evenimente private sau dedicate comunității.

“Marca Beerow a fost lansată în iunie la Cluj și aduce în piață spații de birou pentru firme mici si mijlocii și pentru freelanceri, poziționate în zone centrale, urbane, ușor accesibile. Beerow se potrivește clădirilor cu o suprafață între 500 și 2.500 mp, situate în centrul orașelor. Avem un spațiu deschis la Cluj, încă două spații în curs de amenajare și ne uităm la primele două spații în București, la început de 2022. În același timp căutăm oportunități de extindere prin franciză la nivel național”, a spus Andreea Balaj, director general al Transilvania Trek.

Următoarele inaugurări de la Cluj sunt preconizate pe străzile Racoviță (750 mp) și Republicii (1.500 mp), fiind vizate și două imobile din capitală. “Partea de birouri de pe str. Brașov a fost închiriată 100%, în două luni, ocupanții provenind din domeniile tehnologia informației, financiar, contabilitate, juridic, rent-a-car, marketing. În ultima perioadă apar mulți întreprinzători care spun că nu au avut înțelegere la proprietarii unor clădiri ce între timp s-au degradat, dar care le-au mărit chiriile”, spun reprezentanții Transilvania Trek.

Clădirea din cartierul Andrei Mureșanu cuprinde birouri, săli de întâlniri și de ședință pentru 16 persoane, lounge pentru întâlniri private, sală de mese, zonă open space, terasă, parcare. Încăperile sunt personalizate și poartă denumiri de flori. Transilvania Trek este proprietar și operator de hoteluri, iar din acest an și-a extins activitatea în zona de operator și francizor spații de coworking prin marca Beerow.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a inaugurat noul Laborator de informatică Nokia din UVT

Articolul următor

Laborator de avangardă, la UMFST Târgu Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share