Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Două localuri din Zalău primesc clienți fără certificatul verde

Mai multe localuri din Sălaj au decis să adopte o atitudine mai permisivă în această perioadă

Restaurantul Don Roberto și cofetăria Happy Macarons & Cupcakes, din municipiul sălăjean, au anunțat că oamenii care le trec pragul nu trebuie să prezinte certificatul care atestă că sunt vaccinați împotriva coronavirusului.  

Decizia vine după ce mai multe magazine şi restaurante au decis că toți cei care vor să pătrundă în incinta lor să aibă certificatul, conform Sportul Sălăjean. Cofetăria Happy oferă gratuit teste Covid-19 celor care doresc să mănânce o prăjitură. De asemenea, restaurantul a anunţat că oamenii îi pot trece pragul fără niciun act şi că orice persoană se poate simţi bine 24 din 24 de ore în local.

“La terasă nu se cere niciun certificat; nu suntem în măsură să jignim clienţii cu aşa absurdităţi. Nu ne interesează ce nume aveţi, sunteţi sau nu vaccinaţi, ce orientare politică sau alte lucruri personale despre dvs. Ne interesează doar să vă simtiţi bine la noi. Vă aşteptăm non-stop să ne onoraţi cu prezenţa sau puteţi comanda non-stop″, au transmis reprezentanții Don Roberto.

Având în vedere restricţiile din Zalău, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a impus oamenilor să prezinte certificatul verde sau un test Covid-19 negativ pentru a avea acces în unele localuri, săli de sport și de evenimente. Certificatul verde constituie dovada că deținătorul a fost vaccinat împotriva Covid-19, a primit un rezultat negativ la testul de depistare a infecției sau s-a vindecat de virus.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Untold se mută în Poiana Brașov

Articolul următor

Universitatea Tehnică va intra în trei clustere europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share