Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Halep vs Emma. Vedete de 60 de milioane $ la Cluj

Aflată acum pe val, Emma Răducanu își va întâlni la Cluj idolul din copilărie I Foto: Playtech

Cea mai în vogă tenismană a lumii, Emma Răducanu, va fi prezentă la Transylvania Open, alături de vedeta României, Simona Halep, dar și de Elise Mertens, Anett Kontaveit sau Irina Begu. Cele cinci au adunat câștiguri de 60 de milioane de dolari.

Organizatorii turneului care va avea loc în perioada 23-31 octombrie, la Sala Polivalentă, au confirmat prezența sportivei britanice în România, prima sa competiție în țara de origine a tatălui ei.

„Sunt extrem de încântată să joc la Transylvania Open, în fața fanilor români. Tatăl meu este din România, așa că particip pentru prima dată la o competiție WTA în țara în care s-a născut. E un moment special și abia aștept să ajung la Cluj” – Emma Răducanu

Pe un tablou dominat de prezența dublei campioane de Grand Slam Simona Halep, una dintre jucătoarele care au inspirat-o, prezența câștigătoarei de la New York face turneul și mai interesant. Născută în Canada, mutată la doi ani în Anglia, jucătoarea cu origini românești a debutat în circuitul profesionist în iunie, la Nottingham. La US Open a câștigat turneul la 18 ani și un premiu de 2,5 milioane de dolari.

“Transylvania Open este ultimul turneu înainte de WTA Finals, așa că vom avea cu siguranță un tablou foarte puternic!” – Patrick Ciorcilă , directorul turneului

Biletele vor fi puse în vânzare în octombrie, numărul spectatorilor fiind decis în funcție de reglementările legale în vigoare la data respectivă. Meciurile se vor juca în BT Arena, pe suprafață hard, iar competiția va începe cu două zile de calificări. Două terenuri de joc vor fi amenajate, complet separat, o premieră în producția de evenimente din România. Vor concura 32 de jucătoare la simplu și 16 echipe la dublu.

Printre participante se mai numără Elise Mertens (numărul 18 WTA), Anett Kontaveit (23), Paula Badosa (27), Veronika Kudermetova (31), Ekaterina Alexandrova (32), Irina Begu (58). Gabriela Ruse, Mihaela Buzărnescu, Ana Bogdan, Irina Bara ar putea intra, de asemenea, în competiție. Clujul este singurul oraș din Europa care organizează anul acesta două competiții WTA: Winners Open și Transylvania Open.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asociația OncoHelp readuce brahiterapia în Timișoara

Articolul următor

Cum faci trecerea de la „Nu știu ce fac după facultate” la „M-am angajat”?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share