Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Viitoare fermă piscicolă din Cluj, racordată la apă și canalizări

Societatea Carpat Instal Cluj (CIC) a raportat finalizarea lucrărilor de alimentare cu apă, canalizări cu fosă septică și lucrări interioare pentru o viitoare fermă piscicolă.

“Pentru ca un astfel de proiect să fie realizat la nivel profesionist, este necesară intervenția unei echipe bine pregătite, cu mai mulți ani de experiență în domeniu”, a relatat conducerea CIC. Societatea clujeană a participat și la reabilitarea spațiului verde de la exteriorul complexului comercial Iulius Mall, transformând zona aflată vizavi de intrare într-o terasă înierbată.

Acțiunile demarate au fost excavare, transport de pământ, compactări, umplere cu piatră spartă și cilindrări, montare de pavaje și borduri, execuții de rampe de acces, execuții de branșamente de apă și racord la canalizare, alimentare cu energie electrică și execuții de scări de acces, acestea fiind încă în lucru.

CIC are obiect de activitate execuția și proiectarea lucrărilor de instalații, însă și-a dezvoltat apoi noi ramuri în sectoarele rezidențial, comercial și industrial. Printre furnizorii săi se numără Ambient, Neon Lighting, Pipelife, Dedeman, Nordex, Italy Line, Black Sea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitarii de la Babeș-Bolyai au bătut palma cu Banca Națională

Articolul următor

AECTRA PLASTICS – promotor al inovației în industria petrochimică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share