Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitarii de la Babeș-Bolyai au bătut palma cu Banca Națională

Instituția lui Mugur Isărescu a hotărât să se deschidă pentru studenții de la Cluj

Banca Națională a României (BNR) va derula un proiect comun de educație financiară cu studenții de la jurnalism și media digitală ai Universității Babeș-Bolyai (UBB).

„Pe cât de neașteptată și surprinzătoare întâlnirea noastră cu reprezentanții BNR, pe atât de utilă și promițătoare. Am primit o ofertă de la BNR pentru un proiect comun de educație financiară destinat viitorilor jurnaliști înscriși la cursul de jurnalism economic – pe care îl susțin, dar nu numai.

Când toată lumea s-ar ține aproape de banca centrală (acolo e „mierea informației”), o instituție, în general, rezervată cu ieșirile publice, nu puteam decât să acceptăm cu entuziasm această provocare pentru studenții noștri.

Am organizat această întâlnire pentru a perfecta detaliile și conținutul viitoarelor activități, neexcluzând prezența fizică a reprezentanților BNR la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării – atunci când se va putea – și un calendar de două prezentări sau întâlniri tematice pe an”, a relatat Viorel Nistor, lector la UBB.

La discuții au participat Laura Mîrșolea – director Direcția muzeu și educație financiară a BNR, Dan Suciu – director Direcția comunicare și relații cu publicul, Mihail Dragoș Bolocan – director regional Sucursala Regională Cluj, Alina Tarța – șef birou educație financiară, muzeu și comunicare Sucursala Cluj, Angelica Cîmpan – referent de specialitate, inițiatoarea activității.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Metroul din Cluj, inclus în PNRR

Articolul următor

Viitoare fermă piscicolă din Cluj, racordată la apă și canalizări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share