Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Topband anunță o investiție de 30 milioane de dolari la Timișoara

Reprezentanții companiei chineze Topband, cu o valoare de piață de peste trei miliarde de dolari și o prezență globală, au anunțat că doresc realizarea la Timișoara a unei investiții în valoare de 30 de milioane de dolari, urmând să producă în capitala Banatului controlere electronice inteligente.

Compania și-au propus să operaționalizeze, până în primăvara anului viitor, în județul Timiș, o fabrică de peste 12.000 de mp, cu posibilitate de extindere la 25.000 mp. Într-o primă fază vor face 300 de angajări, urmând ca la capacitate maximă fabrica să aibă nevoie de aproximativ 1000 de angajați, anticipând o producție de 9 milioane de piese anual. Compania este prezentă în China, India și Vietnam, urmând ca după România să deschidă unități de producție și în Mexic.

Deocamdată, producătorul chinez va închiria hale de producție, urmând ca ulterior să realizeze și spații de producție proprii.

Reprezentanții companiei s-au întâlnit la Consiliul Județean cu directorul Direcției de strategii, diplomație, comunicare și cultură, Alexandru Avram. Aceștia au fost interesați în primul rând de sprijinul pe care autoritățile locale îl pot oferi în implementarea investiției, cât și de capacitatea instituției noastre de a le facilita integrarea în rândul comunității de afaceri.

Unitatea de producție din Timiș le va facilita accesul pe piața locală, în contextul în care cea mai mare parte a producției va merge către clienți prezenți în România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a anunțat varianta finală și costul Drumului Expres Oradea – Arad

Articolul următor

Cartierul Fabric din Timișoara va trece printr-o regenerare urbană în valoare de milioane de euro. Proiectanții, aleși pe criterii de calitate, nu preț

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share