Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SC Saltego va construi un showroom de mobilier la Oradea

Un nou showroom de mobilier se va ridica pe un teren unde, în prezent, se află o construcție nefolosită în Oradea. SC Saltego SRL a solicitat aviz arhitect șef pentru Plan Urbanistic de Dezvoltare pentru construire showroom mobilier pe un teren situat pe strada Corneliu Baba, în vecinătatea intersecției dintre strada Corneliu Baba și drumul de legătură Oradea – Sântandrei.

Clădirea va avea un regim de înălțime P+E și o suprafață construită de 603,10 mp, suprafața desfășurată de 1.145 mp, suprafața utilă de 949,95 mp, și suprafața de expunere de 862 mp. La parter se propune amenajarea unei săli de expunere pentru mobilier, a unor spații tehnice și a grupurilor sanitare.

La nivelul etajului se propune amenajarea unei săli de expunere, a unui apartament de protocol, un birou, oficiu, cameră de curățenie și grupuri sanitare. În vecinătate se vor amenaja 20 de locuri de parcare.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

IRUM, producătorul român de tractoare, a lansat o nouă generație de utilaje forestiere

Articolul următor

Fundația Comunitară Oradea lanseză programul ”Competențele viitorului”

Citește și:
Citeste mai mult

Tenaris și-a fixat strategia pentru România

Grupul metalurgic cu fabrică la Zalău se va concentra pe competitivitatea produselor, siguranța angajaților și protecția mediului. “Un…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share