Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold a schimbat gazonul după festivalul de pe Cluj Arena

Vechiul gazon a fost schimbat cu unul nou, de 150.000 de euro, având caracteristici similare

Organizatorul festivalului de muzică electronică, Untold SRL, a alocat 150.000 de euro pentru înlocuirea gazonului de pe Cluj Arena, conform contractului încheiat cu administrația județeană.

Aceasta a anunțat că s-au finalizat lucrările de schimbare a gazonului, potrivit documentului parafat cu organizatorul. Suprafața de joc va putea fi folosită începând cu 25 octombrie. Cu o valoare de 150.000 de euro, lucrările au fost executate pe parcursul a două săptămâni. Gazonul a fost schimbat cu unul similar: grosime 5 cm, densitate 95-98%, înălțimea firului 2,5 cm.

„Noul gazon oferă condiții excelente de joc, permițând desfășurarea tuturor tipurilor de competiții sportive, inclusiv a celor de înalt nivel. Pentru înlocuirea suprafeței de joc nu au fost folosite fonduri publice, organizatorul festivalului asumându-și sarcina de a schimba în întregime gazonul, pe cheltuiala sa” – Alin Tișe, președinte Consiliului Județean Cluj

Festivalul clujean, cel mai mare din Europa în acest an, a cumulat, în patru zile, venituri proprii de 16 milioane de euro și intrări de bani în județ de 35 de milioane, conform datelor oficiale ale organizatorilor. Untold a strâns 265.000 de participanți, în condițiile în care organizatorii au fost restricționați de autorități la 75% din capacitatea maximă.

Din totalul participanților, 25% au fost din Cluj, 15% din străinătate, iar 60%, din toată România. Participanții au provenit din 100 de țări, mai ales din Germania, Franța, Marea Britanie, Polonia și Ungaria. Festivalul a avut șapte scene.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un taximetrist sălăjean a devenit jucător de bază pe piața vacilor de carne în Ardeal

Articolul următor

Criptomoneda românească LANC va putea fi achiziționată direct cu cardul bancar, din peste 180 de țări

Citește și:
Total
1
Share