Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CMPG Consultancy a definitivat noua strategie economică a Sălajului

Strategia de dezvoltare durabilă a Sălajului pentru perioada 2021-2027 este lansată, în prezent, în consultare publică după ce documentul a fost definitivat de către compania de consultanță desemnată din Cluj. 

Ideile vor fi centralizate, analizate și transmise prestatorului Cluj Management and Planning Group (CMPG) Consultancy, în vederea completării și finalizării documentului strategic. După finalizarea etapei de consultare publică, documentul va fi supus aprobării plenului Consiliului Județean (CJ) Sălaj.

“Pentru o dezvoltare socio-economică durabilă, Sălajul are nevoie de o viziune strategică pe termen lung, de un plan coerent, de obiective bine definite. Ne aflăm pe ultima sută de metri a procesului de elaborare a strategiei.

Am convingerea că la finalul acestui demers, vom avea un instrument de lucru conectat la realitățile din județ și adaptat nevoilor și priorităților din sănătate, infrastructură, educație, mediu, turism, cultură și asistență socială.

Valorificarea într-un mod cât mai eficient a atuurilor pe care le are Sălajul va accelera ritmul de creștere economică, va îmbunătăți calitatea vieții cetățenilor și va reduce decalajele de dezvoltare față de alte județe din regiune.

Printr-un parteneriat solid și de durată între cetățeni, administrații locale, mediu de afaceri și societate civilă, județul nostru va deveni unul competitiv, durabil și incluziv”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TRANSAVIA sprijină noul proiect educațional al Asociației CONIL

Articolul următor

Energie în Școlile Copilăriei: peste 350 de copii și cadre didactice din Timișoara au condiții mai bune de studiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share