Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Timișoara dă un milion de lei pentru documentația aferentă unui nou drum de legătură între partea de nord și de sud a orașului

Primăria Timișoara a desemnat societatea care se va ocupa de realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru una dintre cele mai importante lucrări de infrastructură din oraș, o nouă conexiune între zona de nord și de sud a orașului, peste canalul Bega. Aceasta include și un nou pod, urmând să continue circulația care se va derula prin noul pasaj Solventul, unul care va subtraversa opt linii de cale ferată.

În urmă cu câteva zile, municipalitatea a semnat contractul de execuție a tudiului de Fezabilitate, respectiv a Proiectului Tehnic pentru ”Inelul IV – Vest, strada Gării – strada Dâmbovița”. Au fost depuse la licitație trei oferte, iar câștigătoare a fost declarată cea depusă de societatea FIP Consulting SRL din București. Aceasta va primi un milion de lei pentru a întocmi documentația aferentă a proiectului. Aceasta va avea ca și subcontractor societatea Urban Proiect Grup. Durata de realizare a contractului este de șapte luni de la semnare.

Licitația efectivă pentru execuție ar urma să fie lansată în primăvara anului viitor. Proiectul este eligibil pentru a fi finanțat din bani europeni nerambursabili, și ar putea fi susținut prin intermediul Programului Operațional Regional.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parkingul Hasdeu, dat în funcțiune. Studenții au prioritate

Articolul următor

Cursa pentru tronsonul cu tuneluri pentru urși din autostrada Lugoj – Deva continuă cu șase firme

Citește și:
Citeste mai mult

Universitatea din Ardeal care a răpus Covid

Numărul infectărilor în rândul studenților sau profesorilor de la Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu (UMFIH) Cluj…
Total
0
Share