Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ULBS, printre primele universități românești care primesc acreditare la nivelul studiilor doctorale

ulbs rectorat

În perioada 19-23 iulie 2021, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a fost evaluată, pentru prima dată, de către ARACIS în ceea ce privește IOSUD și domeniile de studii universitare de doctorat.

Consiliul Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) a finalizat în ședința din data de 30.09.2021 evaluarea externă a componenței organizatorice IOSUD (instituția organizatoare de studii universitare de doctorat) și a celor 15 domenii de studii universitare de doctorat în care sunt organizate programele de studii universitare de doctorat ale ULBS: Calculatoare și tehnologia informației, Inginerie industrială, Inginerie mecanică, Inginerie și management, Cibernetică și statistică, Economie, Finanțe, Management, Drept, Filologie, Istorie, Teatru și artele spectacolului, Teologie, Matematică, Medicină.

Ca urmare a îndeplinirii sistemului de criterii, standarde și indicatori de performanță, rezultatele evaluării externe sunt de menținere a acreditării.

Această reușită certifică gradul maxim de recunoaștere obținut de către școala doctorală a ULBS pe toate cele trei componente evaluate: capacitate instituțională, eficacitate educațională și management al calității.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BRK Financial va lansa GMS pe piața de capital

Articolul următor

Costuri de parteneriat: incidentele de securitate cibernetică pentru marile companii, în creștere - media este de 1,4 milioane de dolari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share