Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CBRE a asistat Eli Lilly în reînnoirea contractului de închiriere în Bucharest Business Park

CBRE, liderul pieței de consultanță imobiliară, a consiliat compania farmaceutică Eli Lilly and Company (NYSE: LLY) în procesul de reînnoire a contractului de închiriere pentru spațiile de birouri din Bucharest Business Park (BBP), proiect deținut de CA Immo în zona de nord-vest a Bucureștiului.

Eli Lilly ocupă o suprafață de aproximativ 900 mp de birouri în Bucharest Business Park. Proiectul este certificat conform standardului LEED Gold și găzduiește companii importante, precum: British American Tobacco, Coca Cola, AstraZeneca, Bayer, 3M România, Sony, Ergo Asigurări, Project1, Heidelbergcement, IPSO, Goodyear și Alior Bank.

„Bucharest Business Park este un proiect unic, care de-a lungul ultimilor 15 ani s-a dovedit a fi un loc în care oamenilor le place cu adevărat să lucreze. Chiar și în perioada pandemiei, rata de utilizare a clădirilor a rămas ridicată, acest lucru datorându-se și certificărilor internaționale, acordate Safe Asset Group și DEKRA Trusted Facility, pe care CA Immo le-a obținut pentru întregul portofoliu, confirmând măsurile de sănătate și siguranță implementate. Pentru Bucharest Park, 2021 a fost un an al prelungirilor de contracte, inclusiv extinderea perioadei contractuale a Eli Lilly, care confirmă parteneriatul nostru valoros”, a declarat Marian Roman, Managing Director, CA Immo Real Estate Management România.

Amplasat pe un teren extins de 2 ha, Bucharest Business Park este strategic situat pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale Capitalei, în apropiere de Piața Presei. Proiectul cuprinde patru clădiri de birouri de înaltă calitate, fiecare cu 4/5 etaje, situate într-un cadru deschis și oferind aproximativ 27.000 mp de spații de birouri.

„Eli Lilly este unul dintre primii chiriași ai Bucharest Business Park, încă din anul 2006, fiind printre pionierii care au apreciat potențialul acestei locații unice: în apropiere de aeroport și de Parcul Herăstrău, cu o excelentă vizibilitate din DN1 și o mulțime de spații verzi. În ultimii 10-12 ani, zona de birouri din Piața Presei s-a dezvoltat în jurul proiectului Bucharest Business Park, fiind în prezent unul dintre cele mai dorite poluri de birouri din oraș, cu un stoc de aproximativ 164,000 mp, reprezentând 5% din stocul modern de birouri din București. Suntem bucuroși că am asistat Eli Lilly în prelungirea acestui parteneriat record”, a declarat Vlad Damian, Head of Investor Leasing, Office, CBRE România.

????????????????????????????????????

În primele șase luni din 2021, pe piața de birouri din București s-au tranzacționat 112.000 mp, cu 17% mai mult comparative cu perioada similară de anul trecut, potrivit datelor CBRE Research. Tranzacțiile de prelungire a perioadei contractuale au totalizat 54.700 mp, cu 53% mai mult versus primul semestru din 2020.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

SEE PROPERTY FORUM 2021 – AWARD SHORTLIST ANNOUNCED

Articolul următor

Appraisal & Valuation va evalua peste 1.000 de active ale Hidroelectrica

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share