Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Orașul Recaș din Timiș va avea o nouă bază sportivă ridicată cu două milioane de lei, de la bugetul de stat

Compania Națională de Investiții a lansat licitația publică pentru găsirea unei firme care să ridice o nouă bază sportivă de tip 2 în orașul Recaș. Valoarea contractului este de aproximativ două milioane de lei.

Recașul va avea o nouă bază sportivă, care va fi ridicată cu două milioane de lei, bani de la buget. CNI a lansat pe SEAP contractul pentru ”Proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții: “Construire bază sportivă TIP 2, Oraș Recaș, județul Timiș”.

„Valoarea estimată este de: 1.987.783,33 lei fara TVA, compusă din: cheltuieli pentru proiectare și asistență tehnică a proiectantului: 54.022,45 lei, cheltuieli pentru investiția de bază: 1.898.368,76 lei; alte cheltuieli: 35.392,12 lei, din care: Organizare de șantier: 35.392,12 lei, Lucrări de construcții: 26.544,09 lei, Cheltuieli conexe organizării șantierului: 8.848,03 lei”, se spune în documentația aferentă licitației.

Depunerea ofertelor se încheie anul viitor, pe data 11 ianuarie, iar selecția se va face în funcție de cel mai bun raport calitate – preț.

Conform datelor CNI, suprafața minimă de teren necesară construirii este de aproximativ 1.508mp (dimensiuni minime lungime 58 m, lățime 26 m). Baza sportivă va avea ca funcțiuni: teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis cu dimensiunile de 20mx40m. De asemenea, se va ridica și o clădire pentru vestiare.

Total
11
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

DRDP Timișoara folosește cu succes lucrările în regie proprie, cu mai multe avantaje

Articolul următor

Lansare: Kuziini, showroom de bucătării operațional 100% digital

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
11
Share